Alejandro Fernández visita la Fira
Alejandro Fernández visita la Fira

El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha visitat aquest migdia la Fira d’Espàrrecs de Gavà acompanyat d’integrants del partit a la ciutat i amb la candidata local, Mónica Parés al capdavant.

Alejandro Fernández ha valorat “positivament aquesta mostra en una visita que ha qualificat de “molt rellevant perquè, segons assegura “aquest municipi és absolutament prioritari pels mèrits fets per Mónica Parés durant aquest mandat i que l’han consolidat com l’autèntica lideresa de l’oposició. Fernández recorda que “la fermesa i la bona feina feta per Parés li van permetre mantenir la presència al 2019, en un moment on el cicle electoral del PP era molt complicada”.

Fernández afirma que “ara, la situació pel PP és millor i estic convençut que la candidata a Gavà és l’alternativa, entrarà al govern i serà decisiva per garantir les senyes d’identitat del PP amb una gestió encaminada a fer les ciutats més segures, amb tolerància zero davant la manca de civisme i l’ocupació il·legal i apostant per impostos moderats i dinamitzant l’economia” .

El líder dels populars catalans ha conclòs dient que “no és casualitat que estiguem en una fira ja que nosaltres creiem en l’activitat econòmica, estem amb la pagesia i els productes locals i, en definitiva, en totes aquelles àrees que suposen creixement econòmic i prosperitat. Crec que Mónica Parés és una candidata extraordinària i segur que farà un resultat extraordinari”.