Diumenge 8 de maig es podrà gaudir de la visita al Parc Arqueològic i al castell d'Eramprunyà. Cal reserva prèvia al Museu de Gavà (93 263 96 10).
Diumenge 8 de maig es podrà gaudir de la visita al Parc Arqueològic i al castell d'Eramprunyà. Cal reserva prèvia al Museu de Gavà (93 263 96 10).

El mes de març es restablien els serveis de visites guiades, tallers i activitats d’un dels equipaments més emblemàtic de Gavà: les mines prehistòriques. A l’oferta habitual, aquest mes de maig s’hi afegeix una nova i ampliada oferta de visites permanents als museus i jaciments de la ciutat. Es podrà gaudir de la visita acompanyats d’un educador especialitzat de l’empresa de serveis culturals 3 Associats, guanyadora de la licitació de serveis. Les visites guiades seran gratuïtes i tenen places limitades, motiu pel qual és necessari fer-ne reserva prèvia al Museu de Gavà (93 263 96 10).

Cada primer diumenge de mes es podrà fer la visita guiada al Museu de Gavà —una visita de síntesi per conèixer l’exposició permanent— i el refugi antiaeri de la Rambla de Gavà.

Cada segon diumenge es podrà gaudir de la visita al castell d’Eramprunyà i el Parc Arqueològic Mines de Gavà —en aquest cas no inclou el preu d’entrada al recinte. Finalment, continua la visita guiada a la Vil·la romana de Can Valls cada tercer diumenge de mes.

Durant els mesos coincidents amb els confinaments, l’Associació d’Amics del Museu de Gavà va col·laborar amb el Museu per mantenir les visites al refugi i Can Valls. Igualment, els voluntaris de la Unió Muntanyenca Eramprunyà, segueixen al capdavant en l’acompanyament dels visitants al castell.