Anna Arqué visita la Fira
Anna Arqué visita la Fira d'Espàrrecs.

La portaveu de l’associació Primàries Catalunya, Anna Arqué, ha visitat aquesta tarda de dissabte la Fira d’Espàrrecs de Gavà acompanyada per alguns dels integrants de Gavà per la República, la candidatura encapçalada per Gisela Almirall que concorrerà a les municipals del 26 de maig a la nostra ciutat. Arqué, després de destacar “la importància de les fires per defensar l’activitat econòmica local i l’esforç de la pagesia” ha volgut donar escalf a la llista gavanenca assegurant que “rau d’un moviment basat en la transparència, la participació i els valors d’igualat, que durant aquest temps molts han menyspreat perquè només ho deien però no ho posaven en pràctica. Nosaltres però, ho farem amb una nova forma de fer política badesa en la confiança”. Arqué assegura que “són polítiques fetes per nosaltres, que no ens dicta cap cúpula. Són fruit de la voluntat de persones amb les seves respectives professions que han decidit fer un pas endavant per fer, i votar, una llista i dissenyar un projecte de ciutat”.

Anna Arqué també assenyala que “som un moviment que volem dir que ja n0hi ha prou. Volem entrar als ajuntaments per veure que està passant i perquè no es compleixen els programes electorals”, la qual cosa, considera, “és una falta de respecte al nostre vot” per això defensa “una opció basada en la transparència, la participació i la oportunitat”.

La cap de llista de Gavà per la República, Gisela Almirall, ha posat en valor el projecte que lidera assegurant que “nosaltres no som polítics, som veïns veïnes de Gavà que volem fer el millor pel poble i no per les elits. Nosaltres vam muntar l’1 d’Octubre, nosaltres vam posar les urnes i nosaltres vam votar i decidir una cosa que volem que es compleixi”.