La llum torna al barri de can Tries
El temporal Gloria va provocar la caiguda d'una torre de mitja tensió que va deixar sense subministrament elèctric a més de 500 abonats

Aquesta matinada, cap a las 3, s’ha restablert el subministrament al barri de can Tries. El vicepresident de l’Associació de Veïns, Bartomeu Moreno, ha explicat que “després de 24 hores sense llum, aquesta matinada aproximadament a les 3 ha tornat la llum al barri. Durant les hores sense subministrament hem tingut contactes amb l’Ajuntament, a través de la regidora de barri, Rosa Maria Fernández Labella, que ens ha ofert les instal·lacions de la Nova Piscina i el pavelló Jacme March per atendre les necessitats derivades la falta de subministrament elèctric”.

Durant aquestes hores “la companyia no es ha donat cap informació i la nostra màxima preocupació era la gent gran del barri i els usuaris de les dues residències de la gent gran que hi ha can Tries”.

Aquest tall elèctric, que continua al barri de ca N’Espinós i afecta a 120 abonats, ha estat una de les consequències del pas del temporal Gloria per Gavà.