Arrenca el Talent Factory School

Avui arrenca el Talent Factory School, un nou projecte per treballar temes d’empresa i emprenedoria amb joves, creat, organitzat i dirigit per Talent Factory. Els participants en el programa seran 12 joves dels municipis de Gavà, Viladecans i Sant Boi

Els i les joves, hauran de buscar solucions a tres reptes plantejats per diferents empreses i organitzacions relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU, com són la mobilitat, la salut i el medi ambient.

Durant el desenvolupament del programa, els participants rebran formació sobre aspectes com la creació d’equips, els processos d’innovació, validar models de negoci o com presentar i explicar una idea. Els i les joves comptaran amb el suport d’un equip docent i un comitè d’experts.

L’objectiu dels equips serà treballar la millor idea de negoci per donar resposta als tres reptes plantejats. En aquesta primera edició, L’Ajuntament de Gavà impulsarà el #RepteMobilitat acompanyat per la Fundació ONCE. L’Ajuntament de Sant Boi del Llobregat donarà suport i acompanyarà a la Fundació Gasol en el plantejament del seu #reptesalud, “Obesitat 0 entre els nens i nenes”. i per últim l’Empresa Unilever juntament amb l’Ajuntament de Viladecans i Aigües de Barcelona el #RepteSostenibilitat amb l’objectiu de trobar solucions disruptives per reduir el plàstic als Oceans.

Un equip de mentors de diverses empreses com Alcampo, Unilever o Lipotrue acompanyarà els equips durant el seu procés creatiu així com un comité d’experts format per representants de l’AMB, Fundació ONCE, Aigües de Barcelona, Innobaix, Founder Institute, Peninsula, Esade Creapolis Generalitat de Catalunya que avaluaran les idees treballades abans de la presentació final.

En un acte final semipresencial que es farà el proper día 11 de Desembre a Casa SEAT, un jurat professional escollirà la millor idea tenint en compte a la seva innovació, originalitat i viabilitat. L’equip guanyador, que s’anunciarà en una gala final al desembre, s’emportarà un viatge a Brussel·les per conèixer el seu ecosistema emprenedor, l’Euro parlament i visitar la ciutat.

Podeu seguir la primera edició del Talent School a les xarxes socials, a Rne i a la televisió digital, on es mostrarà el procés de creació dels equips, el desenvolupament de les seves idees i com viuen l’experiència.