Arriba el II Gavà Dates
L'espectacle es presentarà aquest dissabte

La companyia local Spectacular Spectacular i la productora Visual Grup Films presenten la segona edició de l’espectacle “Gavà Dates”, una barreja de teatre, cinema i música amb moltes sorpreses. El show tindrà lloc aquest dissabte a l’Espai Maragall i segons explica un dels seus creadors, Jordi Castejón, “està concebut com un show televisiu en directe on es viuran moltes emocions i si l’espectador ho vol hi podrà participar activament”.

La diversió arrencarà al propi hall on hi haurà muntat un photomaton, i la “càpsula de l’amor”, on la gent podrà entrar i gravar un missatge a algú a qui estimi o per buscar parella, ja sigui de broma o seriosament. També es podrà gaudir de ball i d’una copa de benvinguda.

Segons Castejón, animats per l’èxit i bona acollida de l’any passat amb l’estrena del projecte ara l’hem volgut fer més gran i, per això, hi hem dedicat moltes hores i hem comptat amb més col·laboracions com la de l’escola de ball El Muro, La Roda o els Spartanos de La Igualtat, entre d’altres”. Durant la vetllada es passaran diferents curtmetratges i hi haurà diverses i emocionants sorpreses, totes centrades en el tema de l’amor tractat de des diferents vessants, des del més passional al més fraternal, amb especial esment a l’amor de les mares.

La festa donarà inici a les 18.15 hores i el preu de l’entrada és de 7 euros. Val a dir, que bona part de la recaptació obtinguda anirà destinada a una ONG.