El Maragall omple amb Gavà Dates

L’Espai Maragall es va omplir dissabte per gaudir i participar del “Gavà Dates”, un espectacle ple de sorpreses que combinava diferents disciplines com teatre, cinema, dansa i música. A més, hi va haver un munt de sorpreses i la participació del públic.

L’activitat és un projecte conjunt de la companyia de teatre amateur Spectacular espectacular i de la productora Visual Grup Films, però també va comptar amb la participació d’altres grups locals com ara La Igualtat, El grup de l’Eramprunyà, els Gamusinos o L’escola El Muro, entre d’altres. Els assistents ja es van a divertir des del mateix hall, on s’havia habilitat una mena de bar. Amb l’entrada, que costava 7 euros, hi havia inclosa una consumició per poder assaborir, entre d’altres, l’anomenat “còctel de l’amor” creat expressament per a l’ocasió. En aquest espai també hi havia un photocall i la “càpsula de l’amor”, on la gent podia entrar i gravar un missatge a algú a qui estimi o per buscar parella, enregistraments, alguns que després es van projectar durant la vetllada. També hi havia assessors de l’amor passejant per allà i una sorpresa de ball.

En l’accés al pati de butaques, es va lliurar un sobre a cada persona que havien d’obrir quan s’indiqués. A dins hi havia una piruleta i un seguit d’instruccions a seguir. Durant l’activitat, que va acabar cap a les 21.30 hores, es van passar fins a 5 curtmetratges gravats a la ciutat amb el tema l’amor vist des de diferents perspectives, gags teatrals, la rifa de berenars gentilesa de Sunset Cafè i moltes altres sorpreses. El públic també va tenir l’oportunitat d’assaborir algun dolç tipus brownie.