Baby Sisters
Baby Sisters triomfen a Got Talent Espanya

Baby Sisters triomfen a Got Talent Espanya. Els gavanencs Lolo i Charlie van obtenir un “sí” dels quatre membres del jurat, inclòs el més difícil de tots, Risto Mejide. El programa va penjar el vídeo de l’actuació el passat 25 de desembre, i des de llavors ja porta unes 170.000 reproduccions.

El Lolo ens ha explicat que tot va començar quan “ens van contactar per Instagram des de Got Talent proposant-nos anar al programa, havien vist la nostra web sèrie a Instagram que vam fer en confinament”. En concret, els van proposar interpretar la cançó “Purpurina”, i “ens van muntar una història per cantar-la que era que teníem una xurreria a Gavà i, com que no funcionava, anàvem a Got Talent per mirar de reflotar-la. Ens van dir que, el dia de la gravació, portéssim xurros i porres, i nosaltres vam portar per tot el jurat, pel Santi Millán i per tothom”.

La gravació va tenir lloc el 26 de juny al teatro Nuevo Alcalá de Madrid, una jornada llarga ja que “a dos quarts de deu del matí vam fer l’assaig però no vam sortir a escenari a gravar fins a dos quarts de deu de la nit”. Abans de sortir, “el director de càsting ens va dir que, en la part final de l’actuació, baixéssim a ballar amb el jurat”.

El Lolo i el Charlie estan molt contents amb l’alt nombre de reproduccions del vídeo de la seva actuació atès que “tot i que hi ha algunes de 200.000 reproduccions, la majoria d’actuacions estan entre les 20.000 i les 50.000 reproduccions, així que estem contents sobretot per les reaccions al Facebook, on veus que la majoria de la gent ha entès que fem humor i que ens riem de nosaltres mateixos. És molt fort tenir tantes reproduccions mai havíem arribat a tanta gent”.

Tot i els quatre “sí” del jurat, el Lolo i el Charlie no han tornat de moment al Got Talent: “Tot i que vam obtenir els quatre “sí”, després hi ha una tria interna i pot ser que tornis o que no, i de moment ens han dit que no aquest any. Els únics que tornen segur són els que tenen els “pases de oro”, i fins i tot hi ha molta gent a la que graben i després no emeten l’actuació”.

Això sí, des de Got Talent “sí que ens han proposat tornar l’any que ve, i nosaltres ja ho valorarem a veure què fem”. De moment, aquest 2023 “traurem una nova cançó i estem escoltant propostes per sortir en altres programes, ja veurem què fem. El nostre objectiu és donar-nos a conèixer, i creiem que celebrant revetlles i festes de pobles és una bona manera d’aconseguir aquest objectiu”.