treballadors
Badia, xerrant amb els 14 nous treballadors que signen avui contracte

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha donat la benvinguda personalment als 14 nous treballadors que avui signen contracte amb l’Ajuntament de Gavà gràcies als Plans d’Ocupació del consistori. Es tracta de set homes i set dones que s’incorporen a diversos departaments de l’administració pública durant uns mesos per desenvolupar diverses tasques. Entre els criteris que s’han tingut en compte a l’hora d’escollir els candidats hi ha temes d’inclusió o també de promoció d’ocupació per a majors de 55 anys.

Badia ha destacat que es tracta de “14 gavanencs i gavanenques que han pogut passar la selecció d’entrada per poder treballar amb els nostres plans d’ocupació, i estic molt contenta perquè crec que aquestes polítiques ajuden a gent que pot tenir certes dificultats per incorporar-se al món laboral, o que tenen un risc d’exclusió d’aquest món laboral, i els plans els poden ajudar a que tornin a agafar la dinàmica de treball”.

L’alcaldessa ha xerrat una estona amb ells i els ha destacat “la importància de convertir-se en persones que representen el servei a la ciutadania, i per mi és molt important que surtin amb aquesta sensació de servei, que han d’estar per la nostra ciutadania i al servei de tots els gavanencs i gavanenques”. Segons Badia, “han de ser conscients de que representen a l’Ajuntament de Gavà, i això crec que és un plus a l’hora de desenvolupar una feina per a la que, en alguns casos, caldrà una formació afegida”.

Badia estava acompanyada del primer tinent d’alcaldessa de Serveis Centrals i per Cristina Agustí, regidora de Serveis d’Ocupació.