Barnasud amplia la seva oferta de gaudi i oci
Barnasud amplia la seva oferta de gaudi i oci

Barnasud de Gavà ha anunciat la incorporació d’Ilusiona al seu espai comercial. A partir del primer trimestre de 2024, el centre comptarà amb un local de més de 2.000 m² en el qual Ilusiona oferirà una experiència lúdica completa i única.

El nou espai d’oci disposarà de 12 pistes de bowling d’última generació – equipades amb pantalles LED interactives -, un parc infantil d’atraccions multiaventura, una sala Laser Tag i una zona d’arcade i redemption amb les últimes màquines del mercat. A més, Ilusiona introduirà a Barnasud a la reconeguda i innovadora marca de gelateria Hi Cream, famosa per les seves berlines i gelats artesanals.

Ferran Nadal, gerent del Centre Comercial, ha afirmat: “Estem molt contents de donar la benvinguda a Ilusiona a Barnasud. Amb la seva innovadora oferta d’entreteniment, estem segurs que aquest nou projecte serà un gran reclam per als nostres visitants.”

Amb aquesta nova obertura, Barnasud diu que referma el seu “compromís per oferir experiències d’oci de qualitat per a tota la família i es consolida com a referent al sector de l’entreteniment, no tan sols en la localitat de Gavà sinó en l’àmbit intermunicipal”.

Ilusiona compta amb més de 90.000 m² dedicats a l’oci i té presència en més de 20 dels centres comercials més importants d’Espanya i van rebre durant l’any passat més de 14 milions de clients.