Bàsquet al Alba 2018

Aquest divendres arrenca una de les que ja comença a ser tradicional cita esportiva de l’estiu a la ciutat de Gavà: El torneig lúdic de tres contra tres que organitza el Club Bàsquet Gavà els divendres del mes de juliol a la zona esportiva de can Tintorer. Batejat com a “Bàsquet a l’alba” el club organitza un torneig on “la victòria no és pas el més important” i en el que pot participar tothom que ho desitgi. Només cal ser un aficionat al bàsquet, tenir més de catorze anys, reunir un grup d’amics disposats a formar equip i presentar-se en les pistes exteriors de la Zona Esportiva de can Tintorer a partir de les 20 hores. El torneig va néixer com una activitat d’estiu i bàsicament lúdica i cada any creixen no d’inscrits. El club destaca “la gran presència de públic que gaudeixen de l’espectacle esportiu a l’aire lliure, a la fresca de la nit i amb música d’ambient”

Durant aquests dies, l’ONG ACCEDE, posarà servei de bar, on els assistents podran prendre un entrepà calent o fred i begudes fredes a bon preu. Els beneficis que se n’obtinguin es destinaran al projecte de cooperació que aquesta entitat sense ànim de lucre porta terme a l’escola Adengur, a Woldiya, a Etiòpia per millorar les seves condicions i promocionar-hi la pràctica esportiva.

A més d’aquest divendres, l’activitat es repetirà els divendres 13 i 20 de juliol. El torneig s’organitza en 3 categories: mini, de preinfantil a cadet i junior-sènior. En total es poden inscriure fins a 32 equips en junior-sènior, 16 de preinfantil a cadet i 8 en minis.