Bàsquet Alba 2019

Aquest divendres arrenca una de les que ja comença a ser tradicional cita esportiva de l’estiu a la ciutat de Gavà: El torneig lúdic de tres contra tres que organitza el Club Bàsquet Gavà els divendres del mes de juliol a la zona esportiva de can Tintorer. Batejat com a “Bàsquet a l’alba” el club organitza un torneig on “la victòria no és pas el més important” i en el que pot participar tothom que ho desitgi. Només cal ser un aficionat al bàsquet i reunir un grup d’amics. Com els últims anys, la inscripció es farà on-line per ordre temporal fins a un total de 32 equips de la categoria junior/sènior (2003 i anteriors), 16 de preinfantil a cadet (2004 a 2007) i 8 de minibàsquet (2008 i posteriors).

El club destaca “la gran presència de públic que gaudeixen de l’espectacle esportiu a l’aire lliure, a la fresca de la nit i amb música d’ambient”

Durant aquests dies, l’ONG ACCEDE, posarà servei de bar, on els assistents podran prendre un entrepà calent o fred i begudes fredes a bon preu. Els beneficis que se n’obtinguin es destinaran al projecte de cooperació que aquesta entitat sense ànim de lucre porta terme a Etiòpia per millorar les seves condicions i promocionar-hi la pràctica esportiva.

A més d’aquest divendres, l’activitat es repetirà els propers divendres de juliol.