Beetle Juice al Maragall

El grup Igualtat estrena aquest diumenge a Gavà “Beetle Juice”, la seva adaptació al teatre de l’aclamada pel·lícula de Tim Burton. Es tracta d’una funció encabida dins la programació del Castaween i que la formació amateur presentarà després de l’èxit de públic aconseguit ara fauna setmana amb “Hotel Transylvania”. Daniel Sánchez, director del grup, assegura que està “molt content de com va funcionar perquè vam omplir les butaquesa més, “teníem el repte d’actuar per primera vega al matí davant de públic infantil i realment va ser molt xulo”.

Un dels moments de la representació d’Hotel Transylvania.

“Beetle Juice” però, es representarà a la tarda. Es tracta d’un muntatge que, segons Sánchez, “portem assajant des del febrer i hi estan implicades una quinzena de persones”. El projecte que, diu, “afrontem amb gran il·lusió presenta una escenografia “prou acurada perquè hem reproduït l’àtic de la millor manera possible, això sí, dins les nostres possibilitats si ho comparem amb el que es presenta ara a Broadway que result espectacular”.

 Val a dir, que l’adaptació al teatre ha obligat a fer certes renúncies, com ara les serps de sorra, malgrat tot, segons Sánchez, “l’essència es manté i també la versatilitat dels elements per tal que el muntatge i desmuntatge sigui pràctic i àgil”.

“Beetle Juice” compta amb la col·laboració de la Cia. Spectacular i es posarà en escena aquest diumenge, 3 de novembre, a les 18 hores. Les entrades, que es poden adquirir a la taquilla de l’Espai Maragall, costen 5 euros, anticipadament, i 6 en el mateix dia de la funció.

La Igualtat confirma que tant aquesta obra com “Hotel Transylvania” les tornaran a representar l’any vinent.