Bibliolab dedicat a la química

La biblioteca Josep Soler Vidal acull aquest dissabte una nova sessió de la Bibliolab. Es tracta d’una activitat encabida el programa de propostes de la Setmana de la Ciència a Gavà i que permetrà als més petits conèixer i experimentar amb la química. Així es crearà un espai de joc on els participants es convertiran en investigadors de primera mà i descobrir la ciència de forma diferent. Crisal Rodríguez guiarà aquest taller que es farà entre els 11 i les 13 hores per a infants d’entre 5 i 10 anys. L’activitat és gratuïta però cal fer inscripció trucant al telèfon 93 263 92 30.

Setmana de la Ciència a tot Catalunya

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són, d’una banda, la taula periòdica, amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, i, de l’altra, diferents persones que han estat referents als respectius camps de coneixement com ara l’ecòleg Ramon Margalef, enguany es commemora el centenari del seu naixement; l’enginyer i inventor Narcís Monturiol, amb motiu del bicentenari del seu naixement; Margaret Hamilton, qui va liderar el desenvolupament del programari de navegació on-board per al Programa Espacial Apollo, amb motiu del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna; i el polifacètic Leonardo da Vinci, en commemoració dels 500 anys de la seva mort.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Espai de joc i experimentació on els participants seran investigadors de primera mà, descobrint la ciència de forma diferent realitzant experiments.