Blowing, aquest diumenge a Gavà
Es tracta d’un espectacle visual, poètic i innovador

L’Espai Maragall de Gavà acollirà aquest proper diumenge, 6 de febrer de gener, la representació Blowing, la nova producció de la companyia Múcab Dans, dirigida per Toni Mira.

Es tracta d’un espectacle visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia interactiva, en temps real, ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

Blowing es presenta com el viatge meravellós d’una petita espora a través del vent i el món dels desitjos.

La funció s’encabeix dins la programació estable de teatre familiar de La Xarxa i es posarà en escena a partir de les 12 hores. El preu de les entrades, que es poden comprar aquí és de 10 euros en general, i de 8 euros per als socis La Xarxa.

Escolta l’entrevista sencera a Ràdio Gavà

Múcab Dans

Múcab Dans és una companyia de dansa, amb base entre Barcelona i Girona, que neix amb la idea de crear espectacles pluridisciplinars, tot barrejant les arts escèniques i visuals, per trobar un llenguatge propi en els seus treballs amb l’objectiu de fer arribar, al públic general, el llenguatge del moviment.

Plantegen les seves creacions tenint en compte la sensibilitat i experiència del públic general para apropar-lo a una disciplina artística, la dansa, sentida llunyana moltes vegades per ell.

Treballen amb les noves tecnologies i la multimèdia com element escenogràfic interactiu, sense abusar-ne, per donar una nova dimensió escènica, sempre al servei de la dramatúrgia i la coreografia, en la recerca d’una nova visió de la dansa i en la manera d’explicar coses.

Fitxa artística

Creació

Múcab Dans
Toni Mira

Direcció escènica

Toni Mira

Coreografia

Toni Mira
Irina Martínez
Guille Vidal-Ribas

Composició musical

Dani Campos

Música

Joan Laporta

Ballarins

Irina Martínez
Guille Vidal-Ribas