Bon ambient a la festa de les Colomeres
Dos moments de la festa: Les puntaires i el dinar.

El barri de les Colomeres de Gavà ha celebrat aquest cap de setmana, enmig d’un gran ambient, la seva Festa Major. Per a l’ocasió, l’associació de veïns havia preparat un feix ampli i variat de propostes que van donar inici divendres, a la tarda, amb l’exposició de treballs realitzats durant l’any per les persones que han participat als tallers organitzats per l’entitat. També es va poder veure assajar els Castellers de Gavà.

El dia potent però, va ser dissabte amb activitats durant tot el dia. Al matí, es va disputar un torneig de petanca als jardins del barri, es va viure la segona trobada de puntaires i de creacions patchwork, un esmorzar, rifa d’obsequis i un lliurament de regals, i al migdia es va sompartir un dinar popular a base de mongetes, botifarra, pa, beguda i postres.

A la tarda, es van fer activitats pels infants, amb tallers de pintura sobre paper i sobre samarretes i jocs d’aigua. Tot seguit es van fer exhibicions de hip-hop, actuacions amb la Casa de Andalucía de Gavà i de country i balls de saló amb l’entitat GavàDance. La festa va culminar amb el show d’Edi Martel i ball fins a la matinada.