Les Colomeres celebra la seva festa
La plaça Fracesc Macià acollirà el dinar popular.

El barri de les Colomeres de Gavà celebra, aquest cap de setmana, la seva Festa Major. Per a l’ocasió, l’associació de veïns ha preparat un feix ampli i variat de propostes que arrencaran divendres, ales 19.30 hores, amb l’exposició de treballs realitzats durant l’any per les persones que han participat als tallers organitzats per l’entitat. També es podrà gaudir d’un dels assajos dels Castellers de Gavà.

Dissabte però, serà el seu dia fort amb activitats durant tot el dia. De 10 a 13 hores, es disputarà un torneig de petanca als jardins del barri. També es farà la segona trobada de puntaires i de creacions Patchwork, un esmorzar, rifa d’obsequis i lliurament de regals. A les 14 hores, a la plaça de Francesc Macià es compartirà un dinar popular a base de mongetes, botifarra, pa, beguda i postres.

A les 18 hores, es portaran a terme activitats pels infants, amb tallers de pintura sobre paper i sobre samarretes i jocs d’aigua. A partir de les20 hores s’han programat exhibicions de hip-hop, actuacions amb la Casa de Andalucía de Gavà i de country i balls de saló amb l’entitat Gavà Dance. A les 22 hores, Edi Martel oferirà un show i, tot seguit, començarà el ball fins a la matinada.