Butlletí Actualitat Econòmica de Gavà

L’Ajuntament de Gavà ha posat en marxa un nou butlletí digital on s’informa la ciutadania sobre les notícies econòmiques i empresarials més destacades de la ciutat. El butlletí s’envia cada dues setmanes per correu electrònic a les persones usuàries del Centre de Suport a l’Empresa.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha afirmat que aquesta iniciativa “busca informar sobre els fets més destacats en l’àmbit econòmic i empresarial de Gavà, enfortint així el teixit empresarial i les interrelacions comercials entre els actors clau de la ciutat”.

Sánchez ha afegit que “la informació i la proximitat amb la ciutadania són elements cabdals en l’acció de govern municipal, i aquest nou butlletí suposa també un pas endavant per enfortir la nostra relació amb la ciutadania, la qual es troba en el centre de totes les nostres actuacions”.

El butlletí, de periodicitat quinzenal, inclou unes quatre notícies que descriuen els fets més rellevants del món econòmic i empresarial de Gavà. El primer número va gaudir d’una gran acceptació per part del públic, amb prop de 1.500 obertures d’usuaris. De les notícies publicades, la que més interès va despertar va ser la relacionada amb la nova “Lanzadera de empleo”; un innovador programa d’orientació laboral que, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament, la Fundación Santa María la Real i la Fundació Telefónica, es posarà en marxa al maig per ajudar a 20 persones en situació d’atur, preferiblement joves menors de 35 anys, a entrenar en una innovadora cerca de treball en equip, sota una cultura col·lectiva, proactiva i adaptada a les noves realitats laborals.

La notícia sobre la Jornada sobre Economia Circular i Competitiva, celebrada el 21 de febrer a l’hotel AC Gavà Mar, i la que es feia ressò de l’inici de la fase de mentoratge del projecte “Talent a les Aules”, en què joves estudiants comparteixen experiències i projectes amb empresaris per desenvolupar-se personalment i professionalment, van ser altres de les més vistes.

El butlletí d’Actualitat Econòmica s’afegeix a altres canals de l’Ajuntament per informar sobre l’activitat empresarial de Gavà: la pàgina web www.portaleconomic.gavaciutat.cat, que recull les novetats en l’àmbit, destacant les ofertes de feina i els diferents projectes de promoció econòmica de la ciutat, i els perfils @csegava de Facebook i Twitter on regularment es publica informació