C.F. Gavà
Onze titular del C.F. Gavà en el darrer partit de pretemporada (Foto: www.cfgava.cat)

Aquest cap de setmana comença la temporada 2019-2020 a Primera Catalana de futbol. El C.F. Gavà, enquadrat de nou en el Grup 2 d’aquesta divisió, inicia el nou curs amb un desplaçament al terreny de joc d’un recent ascendit de la categoria, l’Atlètic Sant Just F.C.

José Manuel Serrano, entrenador del C.F. Gavà, adverteix que no cal cap tipus de relaxació davant d’un rival que acaba d’arribar a la categoria: “Els recent ascendits que venen de Segona Catalana i mantenen el bloc solen donar un bon resultat a Primera Catalana perquè ja són jugadors bons i sobretot tenen una identitat molt compacta, ja va passar l’any passat amb el Vilanova i el Sant Just manté el mateix bloc pràcticament des de fa dos anys, així que serà un equip difícil totalment segur”.

L’Atlètic Sant Just és, segon Serrano, “un equip que fa un futbol molt vistós, amb un tracte molt bo de la pilota i jugadors molt bons també que donen sensació d’equip, venen amb una dinàmica molt positiva dels darrers dos anys i han fet una pretemporada molt bona”.

Serà aquest, doncs, “un equip complicat que té la il·lusió del seu debut en el seu camp i amb la seva proposta, que no deixa de ser molt atractiva i difícil de contrarestar”.

El partit es juga dissabte, 7 de setembre, a partir de les 19:30h., en el Camp de Futbol Municipal de Sant Just Desvern.