C.F. Gavà
Un moment del partit contra el Sant Ildefons

El C.F. Gavà ja respira tranquil: la propera temporada jugarà de nou a Primera Catalana. La victòria per 1 a 0 contra el Sant Ildefons el passat diumenge certifica aquesta salvació perquè evita que caiguin en posicions de possibles descensos no compensats. Així doncs, els blaugrana acaben aquesta temporada 2018/2019 en la posició 12 amb 42 punts després de 34 partits jugats dels quals es van guanyar 10, es van empatar 12 i es van perdre altres 12.

El partit contra el Sant Ildefons no va ser precisament dels millors de l’equip blaugrana, però l’entrenador José Manuel Serrano ho tenia molt clar: “No ha estat dels millors partits de la temporada però realment avui era necessari el resultat, possiblement durant tota la temporada hem fet mèrits suficients per guanyar i no hem guanyat i avui al final tot ha estat de cara per nosaltres”.

El tècnic gavanenc admet que “hem començat bé el partit, ells també, però van passant els minuts, pesa el resultat i pesa tot, i ens anem equivocant amb errades grosseres que van minant als jugadors, jo els entenc perquè la responsabilitat que tenien al llarg de tot l’any vulguis o no vulguis en algun moment ha de sortir”.

Directiva i entrenador, per cert, ja s’han reunit després d’aquest partit i sembla que la continuïtat de Serrano està més que assegurada per la propera temporada.