Caminada nocturna al Castell 2019

La Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà celebrarà, el proper 6 de juliol una nova edició de la caminada nocturna: Memorial Emilio Trallero, una travessia de muntanya que cada any es porta a terme per aquestes dates en record del qui fou el primer president de l’entitat.

La sortida, que s’organitza aprofitant l’arribada del bon temps, partirà a les 20 hores des de davant de la seu de l’UME. El recorregut, d’uns 14 quilòmetres de distància i un desnivell de 649 metres, durarà 5 hores i passarà per La Sentiu, el Camí Medieval i el Castell d’Eramprunyà, on es pararà per sopar. Tot seguit, l’itinerari continuarà cap a l’Ermita de Bruguers, el Camí de les Ferreres i novament fins el casc urbà, que s’espera que sigui al voltant de la 1.30 hores.

Val a dir que les inscripcions són limitades a 120 persones i que es poden formalitzar, prèviament, a la seu de l’UME, el dimecres i divendres, de 19 a 20.30 hores. El preu general, que inclou samarreta de record i assegurança, és de 17 euros, que es redueix a 9 per als socis de l’IUME i a 5 si a més s’està federat a la FEEC

Per participar és imprescindible portar sopar de motxilla, aigua i queviures pel camí. També una lot, per veure el camí sense ensopegar i Roba i calçat adequat.