Caminada solidaria contra el càncer aecc Gavà
Juan del Val y Montserrat Abarca

Les juntes locals de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, aecc, de Gavà i Castelldefels, han organitzat una caminada solidaria per aquest el diumenge, 2 de juny, a les 11 del matí. La caminada sortirà del monument de la Vela, des de Gavà i des de l’escultura Dar y tomar del baixador de Castelldefels.

A les 12 del migdia està previst que els grups es reuneixin a la plaça de les Palmeres de Castelldefels on hi ha prevista una batucada i el sorteig d’invitacions aportades pels comerços col·laboradors.

El president de la Junta local d’aecc a Gavà ha explicat que “la caminada té un caràcter festiu i solidari, no cal pagar res per participar, només presentar-se a les 11 a la Vela i participar”.

La Junta local d’aecc de Gavà es reuneix tots els dijous a la tarda, al Casal Sant Jordi de la rambla, a la plata quarta, despatx B. Les persones que solen apropar-se a l’entitat –acaben de rebre el diagnòstic –explica Montserrat Abarca vocal d’aecc- i necessiten informació sobre com afrontar el procés, on dirigir-se, informació en general”.

El president d’aecc Gavà, Juan del Val, ha explicat que “des de la Junta treballem en les tres línies que defineixen la nostra associació: el foment de la investigació, l’atenció psicològica al malat i familiars i l’atenció social”.