Camp de treball al Castell Eramprunyà

Del 8 al 22 de juliol el Castell d’Eramprunyà esdevindrà l’espai on, nois i noies participaran d’un camp de treball. Es tracta de la única proposta d’aquestes característiques que es portarà a terme a la nostra comarca i que s’emmarca dins l’oferta general de 59 camps de treballs 1.218 places de La Direcció General de Joventut.

Els camps de treball organitzats per la DGJ són gestionats i desenvolupats a través d’associacions d’educació en el lleure, entitats i fundacions sense ànim de lucre i amb la complicitat del món local que els acull.

Consten d’una estada de quinze dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, acció social, recuperació del patrimoni arquitectònic o intercanvi cultural. En el cas de Gavà, serà la Fundació Pere Tarrés qui, un any més, coordinarà aquesta acció adreçada a un total 24 joves de 14 a 17 anys.

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha destacat “el valor afegit d’aquesta activitat que es basa en el caràcter voluntari dels joves que participen als camps de treball, els quals no només s’impliquen desinteressadament en la millora d’un bé comunitari, sinó que també promouen un intercanvi cultural i de relació amb l’entorn local”.

Els joves interessats en participar-hi poden fer la seva preinscripció a través d’aquest web. L’adjudicació de les places es farà mitjançant un sorteig públic davant notari, que tindrà lloc el proper 19 d’abril.