asfaltat
El Camí de la Pineda, un dels llocs mon s'actua en aquesta campanya

 

La campanya d’asfaltat 2021, engegada aquest mateix mes per l’Ajuntament de Gavà, continua a bon ritme. Gemma Badia, alcaldessa de la ciutat, ha volgut aquest matí destacar la importància d’aquesta campanya que “ha estat esperada durant mesos i ara finalment ja es pot dur a terme, i en aquest sentit és una satisfacció poder començar-les i enllestir-les en els propers 15 dies o tres setmanes, depenent dels diferents punts de la ciutat que asfaltarem”.

Badia ha assegurat que els carrers i llocs on s’actuarà, “com ara el carrer de la Generalitat o el carrer Olocau, per exemple, necessiten tots aquestes intervencions”, i ha recordat que “també acabarem la part que es va començar a principis d’estiu, que en el seu moment vam iniciar perquè es tractava de situacions d’urgència com ara la del carrer de l’Ametlla, i ara continuem amb diferents carrer de Gavà Mar on ja sabem la problemàtica que hi ha amb les arrels dels pins”.

Precisament arran d’aquesta peculiaritat de les arrels dels pins, que creixen per sota de l’asfalt i l’aixequen en molts punts del barri, Badia ha recordat que “aquests carrers es treballen una mica més perquè s’han de fer tractaments amb les arrels, i això implica que hi hagi un moviment important en quant a obra. L’accés als guals estarà garantit, per descomptat, però durant unes setmanes estarem amb alguns carrers tallats i amb una certa incomoditat”.

La propera setmana està previst, segons el calendari de la campanya, que es desenvolupin tasques de fresatge, asfaltat pròpiament dit, i posterior pintura vial, a 10 indrets diferents de la nostra ciutat.

Al Camí de la Pineda es farà fresatge i asfaltat el dilluns 30 d’agost, exactament igual que al Camí de la Pava, tot i que en aquest segon vial es procedirà a la pintura vial el dimarts 31. El mateix dimarts 31, a la B-210, es concentraran totes les tasques de fresatge, asfaltat i pintat, donada la seva importància de pas.

A la rambla Pompeu Fabra començarà el fresatge el mateix dilluns, 30 d’agost. Aquell mateix dia es farà l’asfaltat, i l’1 de setembre es procedirà a la pintura vial. Als carrers Olocau i de la Generalitat, en canvi, el fresatge i l’asfaltat tindrà lloc el dimarts 31 i la pintura també l’1 de setembre.

Als carrers Montflorit i Manuel de Falla es farà el fresatge i asfaltat el dimecres 1 de setembre, i el dijous 2 la pintura vial.

Per últim, a l’avinguda Joan Carles I i la glorieta del Mil·lenni, també donada la transcendència de pas d’aquestes vies, es concentraran tots els treballs en un sol dia: el dijous 2 de setembre pel que fa a la glorieta, que és la que està davant del Parc de Bombers de Gavà, i el divendres 3 de setembre pel que fa a l’avinguda.