Treballs aquest matí a la Rambla Pompeu Fabra
Treballs aquest matí a la Rambla Pompeu Fabra

La campanya d’asfaltat 2021, engegada aquest mateix mes per l’Ajuntament de Gavà i que permetrà millorar la mobilitat i la seguretat viària a diferents punts del nucli urbà, Gavà Mar i Parc Agrari, continua a bon ritme i ara està centrada en diferents carrers del nucli urbà. La campanya té una inversió de mig milió d’euros, una de les intervencions anuals en pavimentació més importants dels darrers anys

Els treballs que es realitzan aquests dies comportaran talls de circulació en diferents carrers de la ciutat. En tots els casos l’afectació tindrà lloc entre les 7.00 a 20.00 hores per portar a terme les tasques de fresatge, d’asfaltat i de pintura viària. Així mateix, les línies d’autobusos també patiran canvis en el seu recorregut.

Treballs en marxa

A la rambla Pompeu Fabra s’està treballant des d’ahir amb el fresatge i l’asfaltat, i l’1 de setembre es procedirà a la pintura vial. Al carrer de la Generalitat el fresatge i l’asfaltat tindrà lloc avui dimarts 31 i la pintura també l’1 de setembre.

Als carrers Montflorit i Manuel de Falla es farà el fresatge i asfaltat el dimecres 1 de setembre, i el dijous 2 la pintura vial.

A l’avinguda Joan Carles I i la glorieta del Mil·lenni, també donada la transcendència de pas d’aquestes vies, es concentraran tots els treballs en un sol dia: el dijous 2 de setembre pel que fa a la glorieta, que és la que està davant del Parc de Bombers de Gavà, i el divendres 3 de setembre pel que fa a l’avinguda.

Finalment al carrer d’Olocau les feines de fresatge i asfaltant s’ha reprogramat per al 6 de setembre.