Campanya per reforçar les actituds cíviques alhora de llençar la brossa
Gemma Badia demana civisme a la població

L’Ajuntament de Gavà ha procedit a col·locar tot un seguit d’adhesius als contenidors de brossa amb l’objectiu de reforça les actituds cíviques de les persones alhora d’anar a llençar a la brossa. Es tracta, segons ha precisat l’alcaldessa Gemma Badia, de “recordar a la gent la importància de ser curosos i de dipositar cada residu on toca, i mai a fora. Pensem que un petit gest, com doblegar un cartró per introduir-lo al contenidor enlloc de deixar-lo a terra, evita, no només que s’embruti el paisatge urbà, sinó que sorgeixin problemes de salubritat”.

Adhesius als contenidors de brossa.

Badia explica que “l’acció de conscienciació s’emmarca en tota la campanya de civisme, que aquests dies reforcem, per recordar als propietaris de gossos que cal recollir els excrements dels animals i emprar la pimpimplora per diluir les miccions per tal que conservar neta la ciutat i vetllar pel manteniment del mobiliari urbà” .

L’Alcaldessa també ha recordat que “no es poden deixar els mobles al carrer de qualsevol manera” i que “existeix un servei de Presec que, amb un una trucada gratuïta, passen pel domicili per fer la recollida”. Segons Badia “fent les coses bé, tots i totes podem contribuir a tenir una ciutat més ordenada, més neta i més cívica”.