CAP-1
Francisco Gavilán lamenta que “fa gairebé 8 anys que el CAP-1 no té urgències”

Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs), torna a demanar de nou que es torni a implementar el servei d’urgències mèdiques a Gavà. Francisco Gavilán, portaveu de la formació taronja, ha explicat davant del CAP-1 de la nostra ciutat que “abans era el CUAP, és a dir, el CAP d’urgències de Gavà a on teníem aquest servei d’urgències gràcies al qual també teníem una farmàcia de guàrdia al poble”.

Gavilán recorda que “ja portem gairebé 8 anys des de que la Generalitat de Catalunya ens va traure les urgències de Gavà i, després que s’aprovessin molts requeriments i moltes propostes de resolució al Parlament demanant que s’obrissin les urgències, seguim sense tenir aquest servei”.

Segons el portaveu taronja, aquesta situació “és culpa del govern de la Generalitat, però també de l’Ajuntament de Gavà que no fa el suficient”. Per això, des de Ciutadans “volem que d’una vegada s’obrin les urgències del CAP-1, així com també el dispensari de Gavà Mar, ja que la sanitat ens preocupa a tots i tots hem de treballar per millorar-la”.