Policia Municipal
Gavilán (centre), acompanyat dels seus números 2 i 3 a les llistes de les municipals del 28M

Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs) de Gavà creu que “necessitem més policies a Gavà, la nostra Policia Municipal necessita més mitjans tan materials com humans”. Així ho ha assegurat el regidor i portaveu dels taronges, Francisco Gavilán, que ha recordat que la seva formació “sempre ha defensat a la Policia Municipal”, però també afirma que “necessitem renovació constant de policies i un pla de futur”

Gavilán creu que “necessitem més policies al carrer perquè la sensació d’inseguretat a Gavà és constant i està creixent”. A més, “si les pretensions de futur de Gavà són créixer això implicarà més població, per la qual cosa també necessitarem més policia”.

El portaveu taronja afirma que “necessitem un pla de futur i necessitem un govern que miri cap el futur, i per això la seguretat és primordial”. Gavilán garanteix que des de Ciutadans “treballarem per tal que la nostra Policia Municipal estigui en perfectes condicions i tingui els mitjans necessaris i suficients per fer el seu treball correctament”.

Gavilán ha fet aquestes declaracions aquest matí davant la comissaria de la Policia Municipal acompanyat de Laura Ciria i Isidro Pujado, els seus números 2 i 3 respectivament a les llistes de les properes eleccions municipals.