Carpa informativa per recollir opinions ciutadanes sobre habitatge
Treballs en un obra d'habitatges al carrer de Rius i Taulet.

L’Ajuntament de Gavà habilita aquest dissabte, 27 de febrer, un dels primers espais presencials per informar i recollir aportacions ciutadanes al Pla Local l’Habitatge presentat recentment i que preveu la construcció de prop de 2300 pisos a la nostra ciutat, des d’ara i fins el 2023.

Els pisos es construiran en els següents sectors:

  • Ponent: 1.589 habitatges
  • Espai Roca: 415 habitatges
  • Llevant Mar: 237 habitatges

L’esmentada carpa se situarà davant de MercaGavà de 10 a 14.30 hores, mentre que el 6 de març, de 17 a 20.30 hores, n’hi haurà una altra, en aquest cas a la plaça de la Pagesia.

Altres canals per poder opinar sobre les principals problemàtiques sobre aquesta qüestió i sobre les mesures a implantar per millorar la situació de l’habitatge són:

  • La participació   en   línia,   a   través   d’una   enquesta   telemàtica que   la   ciutadania     ja     pot     omplir     a     la     plataforma     digital     “Gavà Participa, Gavà Decideix”.
  • Trobada ciutadana “Parlem del Pla local d’Habitatge”, el 9 de març. Una sessió virtual de presentació del PLH, i d’opinió, debat i presentació de propostes. Es necessària la inscripció prèvia a través d’un formulari publicat a la plataforma digital https://participa.gavaciutat.cat/processes/PlaLocalHabitatge
  • Aquests mecanismes de participació es complementaran amb una campanya d’informació i difusió a través de fulletons informatius i altres suports al carrer i a les plataformes digitals municipals.

Finalitzat el procés participatiu, s’avaluaran les aportacions presentades i es redactarà el Pla definitiu que passarà a aprovació del Ple Municipal.