La Casa de Aragón celebra el Pilar

La Casa de Aragón de Gavà, Viladecans i Castelldefels va celebrar divendres, 12 d’octubre, el seu dia gran en honor a la Pilarica. Així, a les 9 hores, es va procedir al trasllat de la imatge de la Mare de Déu, des de la casa regional fins a la parròquia de Sant Pere. Una vegada allà, i amb la lògica presència de la Reina de les festes, es va fer l’ofrena floral i es va oficiar, com és costum, la missa baturra. Tot seguit, l’Espai Maragall va ser l’escenari de l’espectacle folklòric aragonès, a càrrec del grup de jotes “Añoranza” i després de la funció, els socis, sòcies i simpatitzants van compartir un àpat de germanor al restaurant Can Martí de Viladecans, i una xaranga amb el grup Xarangarín del Part de Llobregat pels carrers de la nostra ciutat. El fi de festa va tenir lloc tenir lloc a la seu de l’entitat amb ball per a tothom.

D’altra banda, dijous a la nit es va fer la tradicional ronda aragonesa pels ajuntaments de Viladecans, Castelldefels i Gavà.

El programa de festes continuarà el proper cap de setmana amb la disputa de la fase final del torneig de pàdel a les instal·lacions del Canal Olímpic de Castelldefels, el lliurament de premis als guanyadors i un berenar en forma de xocolatada.

Dissabte, 27 d’octubre, se celebrarà la “V Gimcana Intercentres” on l’entitat gavanenca competirà amb els centres de Sarrià, el Prat i Badalona.

La darrera proposta serà una de les novetats d’aquest any: un “Room Scape Aragonès” a Viladecans, el dissabte, 17 de novembre i l’opció de visitar el Refugi Antiaeri de la Guerra Civil de la rambla, el 18 de novembre.