Casa Aragó festes Pilar 2017

La Casa d’Aragó de Gavà, Viladecans i Castelldefels ha celebrat, amb gran alegria, diverses activitats, i com és tradició, la Festivitat del Pilar. Ja fa uns dies, recordem que l’entitat va presentar les seves Reines i Dames, en un acte al Casal de Cultura American Lake i, el passat cap de setmana, també es van trobar per van assaborir un esmorzar a base de migas a l’estil aragonès i disputar els seus campionats de Guiñote ràpid i de Rabino francès

El moment culminant de la festa però, va tenir lloc aquest dijous amb el trasllat, a primera hora del matí, de la imatge de la Mare de Déu, des de la casa regional fins la parròquia de Sant Pere. Una vegada allà es va procedir a fer l’ofrena floral i es va celebrar, com és costum, la missa baturra. Després, l’Espai Maragall va presentar l’espectacle folklòric aragonès, a càrrec del grup de jotes “Añoranza”. Després de la funció, els socis, sòcies i simpatitzants van compartir un dinar de germanor al restaurant can Martí de Viladecans. El fi de festa es va fer a la seu de l’entitat amb xaranga amb el grup Xarangarín i resopó.

Cal recordar que, dimecres a la nit, també es va fer la tradicional ronda pels ajuntaments de Gavà, Viladecans i Castelldefels.