Cayetana Álvarez de Toledo visita la Falla
Cayetana Álvarez de Toledo visita la Falla de Gavà.

La candidata del Partit Popular per Barcelona a les eleccions generals del 28 d’abril, Cayetana Álvarez de Toledo, ha visitat aquest cap de setmana la Falla de Gavà. La cap de llista provincial va estar acompanyada per integrants de l’agrupació local i per la portaveu municipal, Mónica Parés, qui després d’agrair-li l’assistència, va lloar “les nostres falles” assegurant que “és una de les 4 festes emblemàtiques de la ciutat que cal mantenir amb l’esforç de tots i que, a la vegada, és un reflex de la pluralitat de Gavà”. Parés referma que “des del el PP ens hi sumem, així com amb la resta de comunitats, per això donem suport a totes les entitats regionals”.

Cayetana Álvarez de Toledo va qualificar la festa d’ “important i entranyable, perquè representa el pluralisme de la societat catalana que nosaltres defensem” i, ja amb mires a la campanya, va aprofitar la presència dels mitjans per defensar que “el PP està compromès amb els valors de la Constitució”. Álvarez de Toledo ha respost Sánchez qui els ha definit “com el bloc de la involució” dient que “no hi ha major involució que el pacte amb persones que no respecten la igualtat dels espanyols, amagar projectes polítics per trencar la sobirania i la concòrdia o fer servir pressupost públic per finançar la seva vanitosa campanya electoral”.

Sobre les declaracions de Batet acusant la dreta de “viure de l’independentisme”, Alvárez les considera “profundament cíniques” perquè, al seu entendre, “Sánchez va ser investit gràcies al vot del separatisme colpista i darrerament els ha afavorit per tal que les acusacions siguin per sedició i no per rebel·lió. A això, cal afegir-hi el document de Pedralbes que preveu una negociació política al marge de les institucions democràtiques sobre el dret a decidir”.

Alvárez també avisa que “si el PSOE governa indultarà els colpistes” assenyalant que “no és cap invent nostre, perquè Iceta ja ho va manifestar en el seu moment i també la delegada del govern. Sánchez tampoc ho va negar quan Pablo Casado li ho va preguntar al Congrés i això demostra clarament les seves intencions”.