CBS Gavà
El CBS Gavà acorda amb l’Ajuntament subvencions per poder participar en la Divisió d’Honor

La presidenta del Club de Beisbol i Softbol Gavà (CBS), Sophie Regnard, i l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, s’han reunit aquest matí per tancar un acord de subvenció per part del consistori. Aquest ajut serà per tal que el sènior masculí pugui jugar en la propera temporada a la Divisió d’Honor, categoria on acaba d’ascendir ja que, tot i que l’equip va perdre l’oportunitat de pujar-hi el passat novembre, finalment s’ha ampliat el nombre d’equips que jugaran en la màxima categoria i això ha permès als gavanencs accedir-hi.

Regnard s’ha mostrat “molt contenta” per aquest ajut en forma de subvenció ja que “el necessitàvem per poder jugar a la Divisió d’Honor, en cas contrari no hauria estat possible”. La presidenta del CBS ha destacat que “feia molts anys que l’esperàvem i ara ja és realitat. Tornem a pujar després del darrer ascens, que va ser amb el senyor Rafales com a president fa alguns anys, i esperem poder donar la talla i mantenir-nos en aquesta competició que, òbviament, és d’alt nivell”.

La subvenció serà de molta utilitat pel club ja que “per una entitat com la nostra, donar el salt a Divisió d’Honor és molt complicat, sobretot els dos primers anys fins que no s’assenta aquesta categoria, es trobin els sponsors, i no puguem intentar llavors viure una mica dels nostres recursos”. Regnard, en aquest sentit, ha volgut posar de manifest que la ciutat de Gavà també se’n beneficiarà de la participació del club a la Divisió d’Honor: “Pensem que serà molt important per la ciutat també ja que hi haurà aquí equips de fora cada 15 dies, equips que vindran de totes les parts d’Espanya i que podran gaudir de la nostra ciutat, del nostre comerç, dels nostres hotels i de les nostres platges”.

A la Divisió d’Honor els gavanencs es trobaran amb equips molt forts, com ara “els Capitalinos de Canàries, l’equip de Bilbao i també el Rivas de Madrid, encara que tots seran molt complicats perquè són molt forts i estan molt preparats”.

Raquel Sánchez ha aprofitat la trobada amb Regnard per felicitar al CBS i ha destacat que l’ascens de l’equip “és una molt bona notícia pel club, evidentment, però també ho és per la ciutat ja que ens posiciona favorablement, tant a la ciutat com a aquest esport que va néixer a Gavà de la mà de la fàbrica Roca, el que demostra l’arrelament que té aquí i la tradició i seguiment que té a Gavà”.

L’alcaldessa ha volgut, a partir d’aquest ascens, “reconèixer l’esforç de tots els clubs esportius gavanencs que, en aquest any tan dur, han sabut adaptar-se a les limitacions d’aquesta pandèmia i fins i tot, com és el cas del CBS, han aconseguit èxits tan importants com aquest ascens a la Divisió d’Honor”. Per últim, Sánchez ha recordat que el beisbol i el softbol “són esport minoritaris que també necessiten del suport de les institucions”, i per això “l’Ajuntament estarà sempre al costat d’aquests clubs esportius, donant-los els ajuts que necessiten, ja que pensem que és una molt bona oportunitat pel beisbol però també per la ciutat”.

La temporada 2021-2022 a la Divisió d’Honor donarà inici el proper 11 d’abril.