Centenars de persones reben el 2023 a la Torre Lluc
L'Alcaldessa, Gemma Badia, tampoc es va voler perdre la festa

La Torre Lluc de Gavà es va omplir de gent la nit el 31 de desembre per acomiadar el 2022 i gaudir d’una festa amb música en directe que es va allargar fins la matinada. Es tracta d’una celebració que l’Ajuntament ha decidit recuperar, ja que, recordem-ho, anys enrere la ciutat havia organitzat vetllades similars per donar la benvinguda a l’Any Nou i sembla que hi havia moltes ganes, perquè van ser centenars les persones que, amb amics i família, van decidir sortir al carrer per seguir plegats les 12 campanades, al voltant del monumental Arbre de Nadal, brindar pel 2023 i després ballar al ritme del concert que va oferir el grup Mala Vida, amb tot un repertori de versions de grans èxits del por rock espanyol.

Armengol, agenollat, en el moment de la petició de matrimoni.

Un del moments sorpresa i més emotius de la nit va ser quan el creador del Bosc Encantat, Jonatan Armengol, va pujar a l’escenari, acompanyat del seu gos guia i, davant de tothom, va demanar matrimoni a la seva companya Andrea amb qui comparteix ja 9 anys d’amor. La resposta afirmativa de la noia va despertar l’eufòria colectiva que, acte seguit, encara va poder seguir gaudint de l’actuació del grup una hora més.

Així mateix, les persones que ho van voler van poder visitar el Bosc Encantat que, per a l’ocasió, va allargar fins a la 1.30 hores de la matinada l’horari d’obertura.