Ciutadans-recta final
D'esquerra a dreta, Sergio Engi i Miguel Ángel Ibáñez

El número 6 de la candidatura de Ciutadans de Gavà, Sergio Engli va aprofitar la presència al torneu d’Adisga per demanar “que es treballi per la inclusió des de la base de la societat fins als estaments que ens representen”. Engli va posar com exemple “el que fem a la Casa de València on persones amb capacitats diverses s’han integrat amb total normalitat”.

Sergio Engli va manifestar que “l’Ajuntament no compleix amb el que diu la llei: que un 7% llocs de treball s’han de reservar per a persones amb capacitats diverses, això ni s’ha fet en el passat ni tampoc s’està fent en les noves promocions”. Engli va afegir que “aquesta pregunta deixa clar que no s’està fent la feina”.

El candidat taronja va concloure dient que “és essencial que parlem de persones amb capacitats diverses i és basic que aquestes persones s’integrin amb tota normalitat en la nostra societat, en això ha de treballar en proper alcalde de Gavà, que en aquest cas serà Miguel Ángel Ibáñez”.

Ciutadans en la Romería

 La candidatura de Ciutadans va continuar la campanya, ahir diumenge, en la Romería de Gavà. La número tres de la candidatura Glòria Lasheras va explicar les propostes del seu programa “sempre hem donat suport a totes les manifestacions culturals, la nostra proposta és potenciar-les i dotar-les de recursos perquè esdevinguin un autèntic motor de la promoció econòmica de la ciutat”

Glòria Lasheras va afegir que “des de Ciutadans posem en valor la feina de les entitats regionals que tenen una funció de cohesió social i de difusió cultural i que mostren la diversitat i pluralitat de Gavà, un tret que ens caracteritza i ens diferencia malgrat no comptar sempre amb el suport de les administracions”.

Glòria va finalitzar la seva intervenció dient que “aquest és el model en el que creiem, per això el proper 26 de maig, vota Ciutadans”.