Talent a les Aules
Badia i Ruiz, aquest matí en la presentació de la setena edició del talent show

Talent a les Aules 2022 ha arrencat oficialment avui amb una sessió inaugural celebrada a Atrium Viladecans. Enguany participaran un total de 20 centres educatius de Gavà i de Viladecans, 10 de cada municipi. De la nostra ciutat, en concret, prendran part aquests: el Lycée Français Bon Soleil, l’Institut Bruguers, l’Institut Calamot, L’Institut Escola Gavà Mar, les Escoles Núria, i els col·legis Immaculada Concepció, Sagrada Família, Sagrat Cor, Santo Ángel i San Pedro.

Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, ha destacat que aquest “és un projecte molt interessant i confiem en què la interacció entre els joves i els seus mentors sigui un exercici molt necessari per tal de potenciar la creativitat i l’emprenedoria dels joves, i també per tal de poder agafar experiència justament amb la faran que faran amb aquests mentors”.

L’alcaldessa ha aprofitat per “felicitar a tota l’organització i també a les empreses que aporten els mentors, que són empreses molt potents que no es limiten només a l’àmbit de Gavà i Viladecans, sinó que també pertanyen a l’àmbit del Baix Llobregat, de Catalunya, d’Espanya, i fins i tot internacional”. És, doncs, “una gran oportunitat que ha d’aprofitar la gent jove”.

Carles, Ruiz, alcalde de Viladecans, ha destacat de la seva banda que Talent a les Aules és un projecte que “motiva molt als alumnes, genera idees i fa aflorar el talent que hi ha, les oportunitats, i la possibilitat de creure en un mateix. Dóna aquesta experiència que ajuda a molta gent a veure que moltes vegades les idees poden ser una realitat i que s’obren oportunitats”.

Els premis, per cert, tornen a ser els clàssics d’abans de la pandèmia desprès que l’any passat s’haguessin de modificar a causa de la pandèmia: un tercer premi consistent en una visita d’un dia al Barcelona Entrepreneur Day, un segon premi consistent en un viatge a Brussel·les de tres dies per conèixer el seu ecosistema emprenedor, i un primer premi consistent en un viatge a Silicon Valley.