Comencen les preinscripcions per al proper curs escolar
Comencen les preinscripcions per al proper curs escolar

Avui comencen les preinscripcions del curs escolar 2024-2025, Per a l’educació infantil i primària, la que va des d’I3 fins a 6è, seran del 6 al 20 de març, i per a l’Educació Secundària Obligatòria, del 8 al 20 del mateix mes.

Les famílies amb fills en edat d’escolarització tenen tota la informació sobre els centres educatius de la ciutat per poder escollir l’opció que més els interessi. Per això s’ha penjat aquesta informació al web municipal, www.gavaciutat.cat, s’està fent difusió als mitjans de comunicació i xarxes de l’ajuntament i, a més, s’han instal·lat uns panells informatius a diferents punts de Gavà. En aquests panells es pot llegar un codi QR que porta a la pàgina concreta on hi ha tota la informació.

L’alcaldessa Gemma Badia va manifestar que el de la preinscripció “és un moment important per a les famílies, en el que cal fer una tria que normalment costa una mica, perquè intentes que l’escola on vas acompleixi les expectatives que tens amb relació a l’educació del teu fill o filla. Pensem que l’educació és un tema crucial per al desenvolupament de la persona. Nosaltres apostem per donar-li prioritat, per això des de l’Ajuntament fem inversions a les escoles públiques, beques per a sortides, llibres o menjador. El que ens interessa és que cap nen ni nena de Gavà es quedi sense estudiar”.

La tramitació de les preinscripcions s’ha de fer en línia a través de la página que ha habilitat la Generalitat, però durant tot aquest període l’Oficina Municipal d Escolarització de l’Ajuntament de Gavà. estarà a disposició de la ciutadania per a fer consultes o per aclarir dubtes sobre el procés. Les persones interessades poden trucar al telèfon

93 263 92 60 i, si cal visita presencial, han de demanar cita prèvia contactant amb el mateix número. Un cop feta la preinscripció, el següent pas és la matrícula, que es formalitzarà a partir del mes de juny