Comencen les protestes a CYMI
Ls plantilla s'ha concentrat aquest matí a les portes de l'empresa

Des de les 7 d’aquest matí els empleats de CYMI fan aturades parcials de l’activitat a les portes d’aquesta empresa ,situada al carrer de Progrés de Gavà, per protestar contra el tancament d’aquest centre del grup ACS de Florentino Pérez.

L’activitat que realitza CYMI és la de muntatges de quadres elèctrics, produccions que majoritàriament s’exporten a l’estranger i, segons fonts sindicals, el producte era apreciat pels clients per la seva qualitat, i continuaven fent comandes fins al passat mes de juliol, en què, la direcció va deixar d’admetre’n de noves”.

Segons CCOO “la direcció pretén camuflar el que és un tancament del centre al·legant que és una mobilitat geogràfica i que pot distribuir a la plantilla en altres centres ubicats a Espanya i a l’estranger i al·lega la falta de competitivitat del centre per justificar la seva pretesa falta de viabilitat, negant-se a fer cap proposta a la representació legal dels treballadors en vies de buscar mesures per donar-li continuïtat al centre”.

Control y Montajes Industriales (CYMI), S.A ocupa, a Gavà, 65 persones i aquest dijous han iniciat les protestes amb aturades parcials fins a les 10 hores. Les accions continuaran els dies 19, 21, 26 i 28 de març i el 2 d’abril, en un primer moment, per intentar forçar la direcció de la empresa a seure en una taula de negociació en què “es busquin alternatives que garanteixin la continuïtat del centre, ja que entenen que pot tenir viabilitat”.