Per inscriure’s a les activitats, només cal estar inscrits als casals municipals de la gent gran.A la imatge darxiu el Casal de Can Tintorer
Per inscriure’s a les activitats, només cal estar inscrits als casals municipals de la gent gran.A la imatge d'arxiu el Casal de Can Tintorer

Els tallers d’estudi assistit es realitzen en horari extraescolar en tres espais diferents: l’escola Jacme March, el Casal Municipal de la Gent Gran de can Tintorer i el Casal Municipal de Cultura American Lake.

Els tallers es fan de dilluns a dijous amb dos torns per tal de poder adaptar l’activitat a l’horari lectiu de les escoles públiques i concertades. Cada sessió té una durada de 1 hora i 15 minuts.

Aquests tallers són una acció gratuïta i tenen l’objectiu de contribuir a l’increment de l’èxit acadèmic i afavorir el desenvolupament en competències matemàtiques, lingüístiques i emocionals dels alumnes de 5è i 6è de Pimària. Els dilluns i dimarts estan dedicats a les competències matemàtiques i els dimecres i dijous a les competències lingüístiques.

Els tallers, que es van engegar el gener de 2018,  es complementen amb la formació a les famílies en un espai destinat a adquirir recursos i hàbits d’acompanyament a la tasca escolar dels seus fills i filles, així com a resoldre aquells dubtes que els puguin sorgir en les relacions filioparentals. Les formacions es faran un divendres al mes a la biblioteca Josep Soler Vidal.

Els tallers d’estudi assistit són una de les actuacions previstes pel Pla Educatiu d’Entorn que posen en marxa l’Ajuntament de Gavà i la Generalitat.