Comerç i activitats per viure la Fira en família
Comerç i activitats per viure la Fira en família

Gavà viu avui el darrer dia la 69ª Fira d’Espàrrecs una mostra que suposa també una oportunitat per al teixit comercial del nostre municipi que exposa els seus productes i serveis en carpes disposades al llarg del carrer de Sant Pere i en el tram del carrer de Martí l’Humà. Des de l’estand de Wow Gavà s’aprofita per captar nous associats i per fer activitats de dinamització, com el sorteig que justament fan avui d’un creuer pel Mediterrani, al Costa Fascinosa del 15 al 18 d’octubre de 2024 per a dues persones, entre tots els tiquets i factures de compra dels establiments associats a Wow Gavà, que els hagin portat durant els dies de Fira.

També es poden trobar parades d’artesania i d’oferta d’alimentació, com ara formatges, embotits i coques, així com productes fets a mà, mentre que a l’exposició d’automoció s’hi troben vehicles de primeres marques. A més, durant tot el cap de setmana, el Mercat de Pagès permet als visitants comprar productes frescos i de qualitat, directes del camp a la taula.

La Fira compta, un any més, amb l’espai pedagògic de la mà dels cossos de seguretat i d’emergències amb la Policia Municipal, els Mossos i els Bombers. Els infants poden conèixer els vehicles oficials de la policia, bombers i de Mossos i rebre les explicacions sobre temes de seguretat i civisme a la nostra ciutat. Enguany, amb motiu del 100 aniversari de la Policia Municipal, s’han programat més activitats.

El pati de l’escola Jacme March acull l’espai Els Petits Pagesos, on infants i famílies poden participar en tallers relacionats amb l’agricultura i l’aprofitament alimentari i gaudir de tallers, d’inflables i d’un rocòdrom, mentre que la plaça Jaume Balmes acull Gastrogavà i l’escenari on entitats i grups fan actuacions.