Concert coral de La Igualtat el 15 de desembre
La Igualtat actuarà el 15 de desembre a l'Espai Maragall.

La Coral La Igualtat no falta a la tradició del concert de Nadal, dins el programa de Sant Nicasi, i aquesta vegada ens ofereix “Oceans of music”, un concert simfònic on interpreten bades sonores. L’actuació tindrà lloc a l’Espai Maragall i en ella interpretaran algunes de les bandes sonores més famoses del món del cinema: E.T., Titànic, La llista d’Schindler, La Misión o Pirates del Carib i El Senyor dels Anells, entre d’altres de molt populars.

A part de la música, l’entitat també assegura que han volgut “jugar amb el món visual utilitzant la projecció d’imatges de les pel·lícules que s’interpreten. Uns moments musicals acompanyats d’orquestra simfònica, conscients del gran repte artístic que ens hem proposat i que esperem compartir amb tot el públic present al teatre, l’emoció i les vibracions que la música d’alt nivell artístic ens regala”.

La presidenta de la Coral La Igualtat, Francesca Martorell, explica que serà “un concert molt potent i original perquè el que hem fet és posar lletra a aquests temes basant-nos en el film”

L’actuació es farà aquest diumenge, 15 de desembre, a les 19 hores. Les entrades costen 10 euros i es poden adquirir a la mateixa taquilla, el mateix dia, o de manera anticipada a la botiga Ofisemar.

Celebració dels 125 anys d’història

Amb aquest concert, La Igualtat inicia els actes de commemoració dels seus 125 anys d’història, efemèride que celebraran amb diversos recitals i altres actes durant tot el 2020, com ara exposicions on, segons ha avançat la pròpia Martorell “podrem veure algunes partitures antigues de l’entitat”.

La cita més important però, serà un concert a l’Auditori de Barcelona per a la qual ja s’han posat a treballar donada la importància del mateix. Es tracta de la interpretació de “Cançó d’Amor i de Guerra” que interpretaran al costat de dues corals més, sota la direcció de Salvador Brotons i amb l’acompanyament de 80 músics de la Banda de Barcelona i la participació de solistes de primer nivell. Aquesta actuació ja té data. Serà el 24 de gener del 2021.