Concert Tribut a Queen aquest dissabte
Concert Tribut a Queen aquest dissabte

Momo Queen Rhapsody portarà l’essència dels mítics Queen aquest dissabte a Gavà en el concert que oferiran a l’Espai Maragall dins el “Gavà Hall of fame” que tindrà lloc del 6 al 8 de març.

La banda madrilenya, formada per Diego Miranda, Manolo Gil, Javi Castro, Batiste Bosch, The Killer Queenies, Oscar del Ram i Momo Cortés a la veu, és la primera i més destacada banda tributo a Queen de tota Espanya. Des de 2000, Momo ha recorregut els millors escenaris internacionals en més de 700 concerts al voltant del món. Una fama que els va portar en 2006 a comptar amb la col·laboració especial de Brian May en el seu àlbum debut Constant Contradicció.

Momo Cortés, va destacar ja fa 15 anys protagonitzant la versió espanyola de l’espectacle ‘We will rock you’. Experiència que li va facilitar el contacte amb el guitarrista de Queen, Brian May, a qui considera “un padrí de luxe” i amb el qual va gravar una cançó, ‘Tant d’amor no és bo’, adaptació de la seva ‘Too much love will kill you’. El cantant es va sentir atret per Queen des de criatura, encara que va ser després de la mort de Mercury quan va mostrar una “obsessió compulsiva”.

A diferència de les bandes clòniques, Momo no tracta de reproduir la imatge de Queen. “No ens posem malles, ni bigotis, ni perruques”, aclareix Cortesa. “Ens basem en la música, intentant captar l’essència de les cançons, la seva força i els seus matisos”.

El concert començarà a les 21 hores. El preu de l’entrada anticipada és de 15€ i es pot comprar Atrapalo, a taquilla costarà 18€

Més actuacions dissabte

El Científic del Rock i La Màquina del Temps

  • 11h. Rock x Kids – Al Teatre
  • Espectacle Familiar per Soulmates
  • Preu entrada: Anticipada 10€/ Taquilla 13€

Suzanna – Especial Amy Winehouse

  • 12.30h. Al Hall
  • Entrada lliure

Quim Zango – Especial Antonio Vega

  • 19h Al Hall
  • Entrada lliure