Consell Comarcal del Baix Llobregat
Parés, aquest matí a l'Ajuntament de Gavà

Mónica Parés, portaveu i regidora del Partit Popular (PP) a Gavà, ha anunciat que el seu partit l’ha nomenada com a membre del grup popular al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Parés formarà part del grup de quatre consellers comarcals que el PP tindrà aquesta legislatura a l’ens supramunicipal, i a més ha estat designada com a portaveu d’aquest grup.

Parés ha volgut “agrair al meu partit aquesta confiança, novament una confiança en un altre organisme”, però ha destacat que “sobretot em poso a la disposició de tots els veïns de Gavà en aquelles qüestions i en totes aquelles competències que són pròpies del Consell Comarcal i que també poden ajudar a la nostra ciutat”.

Entre aquestes competències, Parés ha citat a tall d’exemple “des del turisme fins a la joventut passant per l’habitatge, les beques menjadors, o fins i tot el Parc Agrari del Baix Llobregat”, i ha refermat que està “a la disposició de tots els gavanencs en aquesta nova responsabilitat”.

Aquest anunci arriba pocs dies després de que la mateixa Parés anunciés també que formaria part de les llistes del seu partit al Senat en les properes eleccions generals del 23-J.