El Ple dóna suport al manifest del 8 de març
El Ple dóna suport al manifest del 8 de març

Gavà segueix celebrant els actes en commemoració amb el Dia de les Dones i per aquest dissabte han programat 3 contacontes infantils sota el lema genèric “contes de bona nit per a nenes rebels”. Les narracions que farà Xavi Demelo es podran seguir a partir de les 10 hores a través de l’Instagram @GavàésDona i del Facebook i Twitter @SiadGavà.

Contes

  • La llegenda índia (adaptació de Jorge Bucay): sobre la gelosia i la falta de llibertat en les relacions (dedicada a la Frida Kahlo)
  • La teixidora (adaptació de Marina Colasanti): sobre l’explotació laboral de les dones (dedicada a la Nina Simone)
  • L’arbre generós (adaptació de Shil Silverstein): metàfora de l’explotació dels febles per part dels poderosos (dedicada a la Yoko Ono)

D’altra banda, aquest divendres, 12 de març, es passarà el documental Les Resilients. Serà, a partir de les 16 hores, en línia a través de la plataforma youtube i Zoom. Cal inscripció prèvia a igualtat@gava.cat

Les Resilients

Les Resilients mostra, a través de quatre bandes formades majoritàriament per dones, una part de l’escena musical feminista que està brollant en els últims temps a Catalunya i a Espanya. Es tracta d’un retrat a través de la mirada de quatre exemples que formen part d’aquesta escena: el folk de Roba Estesa, el hip-hop de Tribade, el soul de The Sey Sisters i el jazz electrònic de Clara Peya.