policia
Control policial de lluita contra la inviolabilitat de l’habitatge

Els conductors que es desplacin avui fins el barri de Gavà Mar es trobaran amb un control policial establert conjuntament pels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Gavà. El control s’emmarca dins d’un pla operatiu específic del cos policial de Catalunya que té com objectiu lluitar contra els robatoris en habitatges i vehicles.

policia
El control policial, aquest matí

César Gil, Sotsinspector i Cap de Seguretat Ciutadana de l’Àrea Bàsica Policial de Gavà dels Mossos d’Esquadra, ens ha explicat que amb aquest dispositiu “volem prevenir la delinqüència, els robatoris a l’interior dels vehicles, a l’hora que també identificar, denunciar i detenir si és el cas, a persones susceptibles de ser autores d’aquests fets delictius”.

El control policial, que està ubicat a la confluència de l’avinguda del Mar amb l’avinguda Europa, s’estarà durant tot el dia d’avui en diversos horaris i és un tipus de control “habitual en el nostre dia a dia”, tot i que concretament els d’aquest pla operatiu específic “els estem fent amb la col·laboració de les diferents policials locals del territori”. Aquests controls conjunts, a banda de a Gavà, també s’estan portant a terme a Viladecans, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Castelldefels.

Aquest tipus de controls, segons Gil, “es fan al llarg de tot l’any”, tot i que és cert que “ara a l’estiu accentuem aquest servei perquè és quan la gent marxa de casa per anar a segones residències o visitar altres indrets”.

policia