El portaveu de CS, Miguel Ángel Ibáñez

El grup municipal vol que el superàvit de l’Ajuntament s’inverteixi a cobrir les vacants de la Policia Local i se’n creessin de noves.

El portaveu de Cs Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, ha manifestat a través d’una nota de premsa “la preocupació de Ciutadans sobre la inseguretat a Gavà” després de la informació que es va donar a conèixer després de la celebració de la darrera Junta Local de Seguretat. Miguel Ángel Ibáñez “lamenta les paraules de la alcaldessa, Raquel Sánchez, quan diu que la situació de la seguretat a Gavà és bona”. “La seguretat i la mobilitat son dos dels principals problemes que viu Gavà”, segons s’afirma en la nota de premsa on s’informa també que són “dos qüestions en les que Cs Gavà treballa per garantir el benestar de tots els gavanencs i les gavanenques”.

En aquest sentit en el comunicat es recorda que al ple del mes de gener, des de Cs ja es va negociar una nova plaça de Policia Local (passant de 3 a 4) com a condició per votar abstenció i, així, aconseguir aprovar els pressupostos anuals del Consistori.

Tres mesos després de l’aprovació dels pressupostos anuals, “la inseguretat segueix sent una de les preocupacions dels gavanencs i les gavanenques i, per aquest motiu, al ple del passat mes d’abril, Cs Gavà va realitzar un prec a l’equip de govern per tal que es destinés el superàvit  del Consistori a cobrir les vacants de Policia Local i se’n creessin de noves per tal d’arribar com a mínim als efectius policials dels quals es disposaven al 2008”, explica Cs en el comunicat.