Cursa zombis La Sentiu 2017

L’Associació de Veïns de La Sentiu prepara, per aquest 1 de novembre, la tercera edició de la cursa de zombis titulada “Carrera entre zombis – Halloween Run Gavà”, una activitat que a més de divertir té una clara vocació benèfica ja que es recolliran diners i aliments per lliurar a les famílies qu m´shonecessiten.

Es tracta d’una carrera popular d’obstacles pensada per a tota la família i per a tots els públics, ja que a més de l’esportiva suma la lúdica. El repte de l’associació és “reunir a centenars de persones entre corredors, zombis, voluntaris, persones anònimes, que a més de passar-ho bé participen en una acció solidària”.

Normativa

En aquesta cursa els corredors, que poden anar disfressats, tindran quatre tires subjectes a la cintura que es denominen “vides” i hauran de creuar la meta amb almenys una cinta, esquivant els zombis que aniran apareixent durant l’itinerari i que intentaran prendre-les. El recorregut es podrà realitzar corrent o caminant, no es podrà sortir de la ruta establerta, i el temps màxim serà d’1 hora i 30 minuts. En apuntar-se es lliurarà una bossa amb informació i el plànol del recorregut, samarreta, informació comercial i dorsal.

La sortida es farà a les 09.30 hores del matí des de darrere del parc dels Bombers, i s’han dissenyat 4 distàncies de, 0,5, 1, 1,5 i 7 quilòmetres pel barri de La Sentiu i can Llong. La organització precisa que hi haurà premis per als tres primers corredors masculins i femenins i pels tres zombis millor caracteritzats. Al final es repartiran refrescs, aigua i fruita.

L’activitat compta amb la col·laboració del Club Atletisme Gavà, la Casa de Aragón i dels ajuntaments de Gavà, Castelldefels i la Diputació de Barcelona i de diverses empreses col·laboradores