David Tripiana
D'esquerra a dreta: Badia, Tripiana, Zamorano i Guitart, en la trobada d'aquest migdia

L’esportista gavanenc David Tripiana ha estat rebut aquest migdia al seu despatx per l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia. Tripiana va travessar nedant el Canal de Menorca aquest passat mes de juliol per una causa solidària, i Badia el volia conèixer personalment.

L’esportista gavanenc ha assegurat sentir-se “molt acollit per l’alcaldessa i la resta de membres del consistori, ha anat tot molt bé, he estat molt còmode i tothom ha estat molt amable amb mi”.

Tripiana està molt feliç perquè el seu repte solidari va aconseguir recaptar prop de 3.000 euros per la Fundación Respiralia, i aquests diners “són fonamentals pels tractaments i pel manteniment de les instal·lacions de la fundació”. L’esportista també està molt feliç “a nivell personal, per la fita que he aconseguit amb aquest repte esportiu, ja que no va ser gens fàcil, i no em refereixo només al dia de la prova, sinó també a tota la preparació prèvia. Afortunadament, va sortir tot bé i ara estem gaudint de l’experiència”.

El futur per Tripiana passa per “tornar a moure el cos, ja que he descansat tot l’agost, i ara toca tornar a preparar el cos per si ve algun altre repte proper”.

Juntament amb l’alcaldessa, també han volgut saludar a Tripiana tant Ester Zamorano, tinenta d’alcaldessa de Benestar, i Luis Guitart, regidor d’Esports.