De Festa amb la Casa de Andalucía

La Casa de Andalucía de Gavà ha participat, un any més, de manera molt activa en els actes de la Festa Major de Sant Pere. Per tercer any s’ha habilitat l’espai per a les cases regionals del municipi a la plaça de Jaume Balmes amb un escenari i servei de bar.

La celebració va donar inici a la tarda, amb un espectacle de varietats protagonitzat per grups de l’entitat, i altres convidats com, Gavà Dance, l’escola de ball de Pilar Rodríguez de Viladecans o l’escola Lebal. Gisela i Pae, de la seva banda van delitar els presents amb el seu art al cante.

La gran vetllada però, es va fer esperar a la nit, amb la desfilada sobre les taules de tots els quadres de ball de l’entitat i el ballet, que van posar en escena les coreografies que porten temps assajant. En aquesta gala també hi van prendre part l’escola Pilar Rodríguez de la ciutat veassocaiaño ea asseguar qeu des de la recent refundacio de l’r esdeveñ iuna naova oportunitat per mostrar alleu fem i lpentitat ïna, la hermandad Divina Pastora de Mataró o el C.R.E La Segarra de Cornellà. Durant l’acte també es van poder escoltar cançons i balades a càrrec de Burbul Music i riure amb l’espectacle del transformista Edi Martell.

La festa va culminar amb el concert del famós grup Ecos del Sur i ball amb Disco Mòbil

Per a la presidenta de la Casa de Andalucía de Gavà, Conchi Benjumea, “és important ser presents a la Festa Major per mostrar què fem i com ho fem i posar el nostre granet de sorra a la celebració”. Benjumea assegura que “des de fa tres anys ençà de la refundació, l’entitat ha crescut i s’ha consolidat, i la idea és no parar, organitzant noves activitats i fomentat el ball andalús” que, al seu entendre, “ha d’anar més enllà del flamenc”. La presidenta aposta per “obrir-nos a altres estils més del gust de la gent jove”.

Altres projectes que enriqueixen l’entitat és el del grup de ball amb nois i noies amb discapacitat que, segons Benjumea, “està resultant fantàstic per a nosaltres, i sobretot per a ells i elles, perquè va en la línia de la inclusió”.