De festa amb la gent gran 2018
500 persones han participat de la festa.

El pavelló Jacme March de Gavà ha estat novament l’escenari on s’ha celebrat la multitudinària festa de la gent gran, una trobada on enguany hi han pres part prop de 500 persones i que esdevé un dels actes clàssics i més esperats de Sant Nicasi. Durat la vetllada els participants han compartit un aperitiu i han brindat per les festes. Enguany,

A l’inici de l’acte, que enguany ha estat amenitzat per alumnat de l’escola de música American Lake Músic, el president de la Gent Gran de Gavà, Francisco Olivares, s’ha dirigit a tothom per desitjar “Bones Festes i que l’any vinent ens puguem reunir novament” i ha “agraït el dinamisme dels soci i sòcies gràcies als quals l’associació pot funcionar” .

L’Alcaldessa, Raquel Sánchez , també els ha volgut desitjar “uns bons nadals” i els ha mostrat la seva “felicitat” per “poder compartir, un any més, aquest acte tan bonic i multitudinari”. L’Alcaldessa també ha lloat “la vostra vitalitat i implicació en els actes de ciutat” i ha assegurat que “la vostra experiència i saviesa han de ser un exemple per les gernacions que vénen després”. També s’ha compromès, des de l’Ajuntament, a “seguir col·laborant amb vosaltres i ajudar-vos, tant com sigui possible a materialitzar les vostres idees i projectes”.

La Gent Gran, durant aquest Sant Nicasi, són diversos els actes que organitza, com el Festival Artístic a l’American Lake i aquest dilluns la celebració del Dia del Soci que es fa també al pavelló Jacme March.